Followers

Wednesday, July 9, 2008

Bowling Seniman 2008



With dj Noreen, yang mesra dengan panggilan "Amoi Chantek"..Cantik ker..hehehe..


Yang sorang ni pulak dj Ninie yang Comei... aka Noneng..Comei ker...hehehe..yang penting ND lagi Comei..hahahaha..


Brother Kzie, "Abang kan ada"... tengok siapa kat belakang tu..? dah mcm rupa antu... ;)


Kami sempat bergambar dengan pelakon Hong Kong yang datang semata-mata nak tengok kami main bowling...nama dia Woo Aii nii..


Dah nak start dah time ni, tapi we all tetap pose lagi..haha..


Adik Haziq, merupakan antara peminat kecil yang sungguh pintar. Sempat jugak Ninie and ND melayan karenahnye...yang penting mamie tu kami yang tolong habiskan..haha..


Pose siapa paling Vouge?..hahaha ni lah calon2 utk iklan colgate tu.. ;p


Last Posing...sebelum semuanya bersurai..thanks you all, really enjoy playing with you all guy..


Posing maut namanya ni..


Tahniah pada ND kerana berjaya mengekalkan kekalahan..hahaha boleh jual lah!

" Manalah bola yang sama color gan baju aku ni? "



Sempat pose bersama Puteri Bowling yang telah membuat Strike sebanyak 18X... :) jangan marah Kak Zah, saja nak Upkan Kak Zah ni...macam tak percaya saja Kak Zah boleh Strike 5X berturut2..caya lah Kak..


Ni pun posing disaat-saat akhir sebelum bermulanya perlawanan.


Well..kami dah kalah, so balik je lah you all.. :)

1 comment:

KLFM WEBMASTER said...

mak suke..mak suke...pix mak banyak..cunaley!