Followers

Wednesday, February 4, 2009

Hari itu Hari Wilayah

Siaran Luar KLfm Di tasik Titiwangsa sempena Hari Wilayah Persekutuan yang ke 35 2009 memang me ri ah..apa tidaknya, Ni lah buat julung2 kalinya ND bersama2 tenaga kerja KLfm dan juga bersuamuka dgn sebahagian sahabat2 KLfm yg selama ni tak pernah bersua muka..akhirnya..di sini kami dipertemukan..buat kalian semua..mmg kalian BOLEH JUAL LAH!!!


Mula2 tgk benda alah ni..bergetaq juga jari jemari ND ni yang lentik nak meng'hendelnya'..bak kata org, ala bisa tegal biasa..(tul ke pepatah tu) :)



Salam semua..
Tak berkesempatan nak memaparkan pic2 terkini dan tbaru..so, mohon maaf lah ye..kesuntukkan masa dan urusan kerja yang perlu di utamakan..apa pun buat semua Sahabat KLfm yang sudi hadirkan diri n amik gambar gan ND tu..terima kasih byk2 ye..

Ini adalah antara gambar yg sempat ND rakamkan dlm kamera peribada ND tu..hehe

Salam sayang buat semua pendengar KLfm dan semua sahabat2 KLfm ya..

Zulastree yg senantiasa ceria hari itu..



Zack Kool, ND dan Awang BPR. Kami mmg Rock..Rock ke ND tu..hahaha...

Bersama Team BK baru KLfm..hahahaha..kami lah Team BP.. (Besar Pendek) hwa3x


Akhirnya, jumpa gak ND gan si Noreen tu..selalunya kami hanya berhubung di konti saja melalui telefon..akhirnya Hari Wilayah menemukan kami..hahaha..caya lah Noreen..dtg gan sapa tue ari tu...?



Antara lain sahabat kita ni, Kalau tak silap ND ni Rendang Tok kan..alah, kalau salah sori eak..ND ni cepat pelupa nama..("I'mvery bad in Name")


Kami sempat pose manja time ni..hahaha..



Pose Istimewa bersama Kuza..hahaha..KuZa..kau mmg spooting..boleh Jual lah..!

Pose istimewa bersama Mama Rock..

Ini lah Puteri Izan..cayalah..siap baca Sajak lagi..



Time pantau rakan setugas berkonti..Nd gan Zulastree selaku pemantau bersekutu..hahaha cian Nini..




Amoi Chantik yang sempat membacakan sajak ptg tu..meletop mike di buatnyer.. hehe..jgn marah kakak Noreen..


Haziq, satu2nye peminat ND yg tetap hadirkan diri.. Sayang sangant gan Haziq..sayangnye, tak dapat nak lama2 gan Haziq..ye lah kan, masing2 sibuk gan kerja..


Pose Istimewa dari Haziq..hahaha tetap maintain gan pose ND..caya lah Haziq..





Sesi sign menyain..haha..dimulakan dgn YAB Pak Lah&Isteri then Dato Bandar KL kita ni..

Sign jgn tak sign ok.hehehe


Nik Aida, sempat gak pose Sign ni..



Pose istimewa bersama Nia

3 comments:

Kerabat Sahabat KajangBerlipat said...

Sayanglah Andy ksal tak smpt nak bposing ngan Andy bukan apa.... malulah...lagipn ksal n abg kajangberlipat tak nak kacau you all yg memang nampak sibuk,dua hari kami keTTwangsa tapi tengok dari jauh jer...apa2pun tahniah nampaknya Andy ramai peminat dan BoLehJuAlLaH...

KLFM Rentak Interaktif Kota said...

Alah kak, nape lah tak nak bergambar..ND pun ari tu tak sempat nak cari kak sal..ada gak yg bagi tahu kak sal dah sampai..tp ND cari2 lak tak ada..tu yang ND kesalkan tak dapat nak bergambar gan kak n abg..

Kerabat Sahabat KajangBerlipat said...

Its ok.. next time kita posing tau..
Tunggu pelancaran album boleh Juallah..kak sal tumpang sekaki tau..fuyo..Andy cayalah...Suksess slalu...