Followers

Tuesday, February 10, 2009

Sepetang Bersama Nazierah.


Dalam kehangatan malam yang salju, aku dan Nazierah serta Hezry yang waktu tu tgh ber'MC' di dalam Dewan (terpaksa dirahasiakan nama dewan itue atas sebab2 tertentu)..aku dan Nazierah sempat la berfoto shooting di luar Dewan..hahaha..apa pUn, pic2 ini adalah sekadar menghiasi ruangan di dalam Blog ND ini..buat Hezrey n Nazirah...thanks eak terus menceriakan hidup ND yang kadangkala di dalam kedukaan..


1 comment:

djnazie said...

Abang ND nie... gambar dah berkurun, zaman tok kadok dah baru nak wat story tau, adik tak rela occay!