Followers

Thursday, March 12, 2009

Majlis Makan Malam Gemilang Kelab Sukan


Salam,

Ni antara aktiviti yang dijalankan setiap tahun oleh Kelab Sukan Dan Rekreasi PKNS tempat ND bertugas, selain menjadi DJ part time di KLfm..ND juga bertugas sebagai pembantu Landskap Arkitek di PKNS.

Tahun ini, merupakan tahun pertama ND join AJK KSR dlm majlis makan malam. Sebagai salah seorang dari urusetia, sudah semestinya tak menang tangan di buatnya time ni, mana tak nya, dari tgh mlm berkonti sampai ke pagi kemudian ke konsert klfm tu then balik rumah cuma sempat tido sejam saja utk cover mlm ni..emm nasib baik lah lepas tu ok.

Jom saksikan antara kemeriah majlis malam tu yg turut dimeriahkan oleh artis jemputan spt Harith Iskandar, Ezlynn, Jamal Abdillah dan Liza Hanim...apa pun kepada semua yang turut menjayakan majlis pada malam ni, thanks kat uols. ND sempat berjumpa dgn sahabat klfm iaitu Chef Mat.




Berama Ezlynn dan juga pemenang best dress..
Z tetap nak interfrmae..huhu..

2 comments:

Anonymous said...

ND, aku tak sabar nak tgk muka ko yg pakai baju kod putih tu..hahahaha mcm hazami konon..

-asha

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

kemain diew!~