Followers

Friday, March 20, 2009

Sejenak Coretan dari Kamar sepi..

Salam...

Hey semua..apa kabar?
Rasanye da 2 ari tak jengok blog ni..al-maklum lah sibok nak balik JB..last2 tak kemana pun..Mak ND just balik Kundang n ND sibuk gan urusan peribadi..apa pun...2 ari yg lalu mmg bermenfaat sekali..

Selasa lepas keja di pejabat PKNS : Sibuk dgn Urusan Peribadi sekejap dlm 30 minit then continue gan keja2 yg melambak kat opis...so terus stay-up til jam 8 malam. Balik umah then tidol lepas selesai semua urusan rutin di rumah sblm tido.

Rabu : Bangun pagi then bersiap utk Course with DJ Kzie, DJ Julia n Papa Ray til ptg then stay up kejap kat konti. Lepas tu sempat santai kejap di Sunway Pyramid cos da lama tak tgk wayang. Book 2 movie sekali terus (Dragon Ball & Sayang You Can Dance). Balik umah, mak dah tak ada kt umah cos Kakak n Abg Ipar amik bawak p Kundang, so tinggal lah sorang2 kat umah.

Sayang You Can Dance




Dragon Ball




Khamis : Berehat saja di rumah, Cuti keja ari ni..so buat lah kerja2 org2 bujang d rumah gan cuci itu ini. (acually dah lama tak buat keja2 amal ni..asik bz je). Siap potong rambut yg susut tu..hehe, lunch kat luar n amik Dobi, baju n shopping brg2 umah kat Mydin jer (murah beb, save skit..hehehe)..tu pun abis dekat 2 ribas..haha padan muka haku..ptg lak bersantai gan rakan2 d pelita sec9 (Cikgu, Willdan, Shery n Kuda). Mlm lepak lagi kat umah sambil berhiasan gan barangan yang di beli. Then kua lagi beli DVD, bosan lak tak tahu nak buat apa lepas iron baju.

Apa2 pun, ND nak kongsikan buat semua sedikit ayat2 madah terakhir yang ND baca dari Novel "SELAGI ADA DIA" karya AISYA SOFEA...

"Setiap kali menatap raut wajahnya, nelihat senyumannya, aku amat bersyukur dengan anugerah yang ALLAH berikan ini. Biar banyak mana bintang di langit, banyak lagi sayangku terhadap dirinya. Sedalam manapun lautan itu, lebih dalam perasaanku padanya. Itulah perasaan seorang wanita terhadap lelaki yang mencintainya sepenuh hati. Yang mendambakan dirinya pagi dan malam, juga yang membisikan kata rindu di telinganya setiap kali dia tiada di sisi."

Sebenarnya ada lagi yang ND nak tulis kat sini..tp nanti lah ND tulis lagi..memandangkan waktu dah uzur ni, mata ND pun dah senja ni..makanya ND tutup bingkisan ini utk kali ini dgn kata2 akhir agar kalian terus memberikan sokongan yang terbaik utk ND, komen2 yg membina dan juga teguran yang memberangsangkan ya kpd ND..agar ianya menjadi penguat semangat utk ku menerus kan perjuangan yang belum selesai ini..

Salam penuh kasih sayang dari ND buat semua pembaca blog ini.

Wassalam.

p/s: ND update lagi esok ya kalau ada masa nanti..bai bai :)

oh ya, satu lagi..nantikan Nadi Kota KL 21hb ni 2-5pm and Relax KL 22hb 12am-3am ya, siapa2 yg nak Karoke tu stnby lah eak...daa..

Coretan: 20hb Mac 2009 : 2.30am

4 comments:

my name is KARL said...

salaam ND

all d best ya in everything!

wah..sempat lg baca novel...
karl kalo bab novel tempatan, hanya minat karya ramlee awang murshi shj.

hehe

Eazy Izzuddin said...

salam kenal DJ ND...
thanks singgah me blog..
=)

me da link DJ ND
xD

noreen said...

hye...cbuk2 pn leh lg lyn novel.. however nd..do ur best!!!

kakzie said...

salam DJ ND...tak berapa mengenali diri anda..namun pernah sekali 2 mendengar anda ONair but not bad...
semoga akan lebih cemerlang.. n nice blog