Followers

Monday, March 16, 2009

Thanks to You All 4 ; -Neon-noen KL 13 Mac & Nadi Kota KL 14 Mac

Salam..

Ucapan setinggi penghargaan ini ku tujukan kepada insan2 yang banyak memberikan sokongan kepada ND dalam usaha untuk memberikan yang terbaik buat pendengar setia KLfm.

DJ Julia: Thanks cos byk sgt memberikan tips dan juga galakkan. Ya, dirimu byk memberikan inspirasi dlm penggayaan ilmu membaca dan sebagainya. yang pasti Pn Julia, kau byk membantu ya. Maaf, pokok masih tak tumbuh segar lagi, that y tak dapat nak hantar ke rumah Pn Julia lagi..hehe

DJ Zulastree: TQ so much kerana memberi ruang untuk ND mempelajari lebih mendalam lagi apa itu Neon2 KL..tq so much, pandangan/sokongan/pendapat/komen dll akan ND ingat utk pergi lebih jauh dlm dunia penyiaran. Semoga Tuhan saja yang dapat memalasnya.

DJ Hezry: Dalam gurauan ada pengajaran, dalam kelucuan ada keinsafan. Terima kasih yang tak terhingga juga ku dedikasikan kepada mu wahai sahabat ku, kau banyak memahami diri ku yg serba kekurangan. Cara bergurau itu kadang2 mengingatkan aku akan pengajaran disebaliknya. Justeru, terima kasih yang tak terhingga ya.. Thanks cos byk support utk ND dlm lebih fasih berbahasa Melayu..hehe

DJ Nazierah: Dalam hati mu terserlah seribu keceriaan yang tak terluah dek kata2..hanya aku dan kau saja yang tahu..Semoga Tuhan akan limpahkan lagi rezeki yg lebih buat kita semua ya. Semoga majlis Pernikahan blan 6 yg akan datang menjadi kenyataan dan merupakan hari bersejarah dlm kamus hidup mu selamanya...amin. Itu doaku buat mu Nazirah. Thanks ya, gembira sungguh menggenalimu.

DJ Azizah@Kak Jijah: Buat kak Zah yang telah ND anggap sebagai Ibu di KLfm, tiada yang terbaik buat mu selain dari ungkapan "ENGKAULAH RATU HIDUPKU DI KLFM" mmg sesuai sgt ku hadiahkan buat mu kak Zah..keranaND dah menjadi salah seorang pendengar setia sewaktu Kak Zah konti..seronok sgt2 dapat mengenali kak Zah. Semoga rezeki akan bertambah buat kak Zah..amin.

The rest of our DJ @ KLfm, i love u all..Noreen, Nia, Nini, Ain, Mimie, Kzie, MK, Azlan Omar, Pool, Hj. Manan, Hj Daud, Hj. Salehuddin, Pn. Fee of cos..

Buat semua pendengar setia yg selalu memberikan galakkan kepada ND, terutama buat Kak Sal, MamaRock, Noreen, Puteri Izan, Lina Rock, Kak Lah, Brother Bob, WFJT25, Jalal Kompang, Spoket, Rendang Tok, LaksamanaMelaka,DinGombak dan ramai lagi..(kalau nama anda tidak disebutkan disini, rajin2 lah send sms ketika ND konti atau komen kat ruangan Blog ini ya)..tq so much ya..juga buat sahabat2 ND yang memberikan sokongan juga sindiran dan kritikan..terima kasih..tanpa Anda..ND tidak sekuat ini utk terus setia bersama KLfm...thanks to Emer, Yen, Tasha, Tommy, Zairul, Linda, Kak Rose, Ika, Aisha@Asha,Mimie,Murni,Kak Misah, Long, Saiful,Fendi,Is, Rizal,Sharil,Ina,MamaIndera,Indera@Along and the rest of my new fans...like Zwairy, Nuar, Zuan, I-Mar, Idan, Ariel, Shah, Afiq, Ayei, Adik, Farok, Vievie, Sofia, Andrew, Jhon, Rahim, Syed, Andika, Fitry, Siti, Wanie, Ida, Wati, K, AD, Zu, DD (mate vass)and te rest of u..tq so much ya..

To all of my office mate: Pn, Norzila, Pn. Sariah, Kak Ida, Kak Fared, Abg. Hijas, Kak Shidah, Kak Ina,Abg Wan, En. Roslan,En. Salem,En. Shurur,Abg Khairul, En Sham..my new GM of cos En. Othman Hj. Omar and the rest of my office mate from PKNS..i love uols so much.

5 comments:

MrsWebmaster said...

wah.. tersentuh hatiku menjadi nama pertama yang muncul iye.. nape ni ndlicious.. (lawak ni kite je tau kan) macam ala2 sob sob jek.. hang nak pi mana cheq?

Kerabat SahabatKajangBerlipat said...

Kak sal sntiasa beri sokongan...
InsyaAllah mungkin ND jadi DJ yang paling meletopss....nanti..dok gitu

black_canary said...

salam ND...budak UiTM rupanya..mesti salah sorang pensyarah hang ni uncle yg berjambang yg gempal-gempal tukan (namanya aku tak ingat, tapi aku pernah bersembang dgn dia dan dia kata dia merupakan pensyarah kepada Azhar Sulaiman)...
So..jgn lupa tanya kat Julia bagaimana nak daftar joint group ITM/UiTM..selamat bro..

kakzie said...

blog yang menarik..jarang dengar radio bila cuti..tp pernah dengar ND dalam segmen Nadi kota(sabtu)not bad...Nd mungkin blh pergi jauh lagi...best wishes good luck,bro....

noreen said...

thanxs..remember my name! 4me it's not d big deal bro...yg penting u yakin n berusaha utk maju..JGN PNDNG BLKG...TAKUT!!! heheheh, bulatkan tekad luaskn pergaulan utk mncari SESUATU DLM DRIMU...utk mencapai impian u...all d best!