Followers

Thursday, April 30, 2009

Karoke Santai Edisi 30 April 2009

Salam..

Emmm, terkenangkan kembali semalam, lepas abis meeting jam 7 15pm di Kompleks PKNS Shah Alam tu..ND terus je dok kol semua member2 kat area Shah Alam dgn harapan utk ajak dinner sama..mujurlah semuanya memberikan alasan sibuk n dah makan..terus saja ND balik umah n landing depan TV..(masa tu da malas da nak kua p mana2). Sib baik tergerak hati nak msg Noreen tanyakan pasal jadual konti..terus si Noreen tu ingatkan ND yg mlm ni jam 12 pagi ND konti Relax KL..emm apa lagi, terus siap2 kan diri utk konti.

Mccm biasa utk segmen mlm2 ni kalau ND yg bawak..apa lagi, Karoke Santai la..
Bole tahan gak mlm ni, lebih dari 8 caller ND amik..semuanya mmg spooting nyanyi ikut sedap hati dia org je..uols mmg bole jual lah..best n terhibur sgt2 ND. (Thanks to Wanie gan lagunya Akan Datang, Noreen gan lagu lamanye tu,sori ND lupa lak tajuknya, MamaRock siap kol dari Jb lagi nih..gigihkan namanye..tq mama, Kak Sal Bangi tetap karoke gak gan lagu Semakin Hari Semakin Rindu.., Sarifudin gan lagu lama tu.., Hafis Petaling Jaya dan ramai lagi..ND lupa lak nama mereka semua..apa pun thanks ya uols)

2 comments:

MrPayid said...

kalau hang call den untuk karaoke comfirm hang kena buang kojo pasni and klfm kena tutup..hak3..

Kerabat Sahabat KajangBerlipat said...

Slm..ND.lma tak msuk blog..sbuk ngan aktiviti..Thnks...bg peluang utk karoke mlm tu..bukan apa nk...relaxkn fkiran lps buat assgmnt...apapn TAHNIAH ND tlh buat satu kelainan utk segmen ND ....Rekax Betoi2