Followers

Wednesday, July 8, 2009

Cari-carikan Jodoh

Salam, ketemu lagi ya..emm ni msg yang sempat ND 4wardkan utk tatapan dan bacaan kalian eak, tolong sebar2kan kat kwn2 yg lain lah eak, ND just tolong dia saja..apa pun semoga korang pun bole tolong dia ni tak pun korang je lah yg jadi calon pasangan dia ni..emm ok tak? kalau cam tu, yok kita baca email yg dikirimkan sendiri oleh pemiliknye ini..

Carikan saper-saper yang nak cari calon isteri. I busy sikit lah. Kawan-kawan aku semua dah kawin.Susah nak cari. Ari tue aku ada tanya kawan aku. Diorang cakap tak nak sebab kerja peramugari, nanti tak ada masa dengan diorang. Bagi aku alasan jer semua tue.... memilih cakap lah memilih....


Hi, Ika seganla. Dah la kita tak lawa. Biodata ika ada kat bawah. Kalau betul ada kawan-kawan you ikhlas nak berkenalan dengan ika, diorang kena terima ika seadanya tau. Maklumlah, ika ni orang kampong. Diorang pun kena faham dengan kerja ika. Ika ni peramugari, so selalu outstation. Ika tak kisah paras rupa, yang penting ikhlas dan SETIA. Ika tak suka womanizer dan lelaki hidung belang. Sapa2 yang minat ikhlas nak kawan ngan ika abg suruhla diorg add YM ika yea…. Ika bukan aper, dah tak tahan sebab mak dan ayah asyik tanya jer..... Ika plak sibuk, takde masa nak berkenalan. Tahulah lah keja Ika macam manan kan. ada tue adalah, tapi semua yang nak ambil kesempatan.Ingat Ika ni perempuan murah ker. Tolong lah you yer. Ika sunyi lah...

Nama: Nursharifah Intan Zulaikha Bt Zulyahya


Nama Panggilan: Ika


Umur: 28tahun


Skin: Sowo Matang


Kening: Lentik Sedikit


Rambut: Hitam (xsuke kaler2 rambut)


Alamat: Seksyen 17 Shah Alam, Selangor

Pekerjaan: Peramugari

Hobi: Shopping, Tengok Wayang, Clubbing


Favorite Drink: Soya Campor Cincau, Cappucino


Favorite Food: Seafood, Spaghetti, Pizza Hut, Budu

Email: ika_cute@yahoo. com.my

p/s: sebarang pertanyaan sila email saya.gambar saya sertakan dibawah.
.

10 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ya rabbi!

djND said...

Nuar : Tak nak ke nuar..sesuai la tu utk u..hehe

H.R PuTeRa YuSoFF said...

hmmm cantik ckit lg ada x

ary said...

tapi kalo itu ketentuanNYA mcm mana?

djND said...

hrputera: Nak yg chantik lagi ke...emm jap eak..ohw..ada ada..nanti apa2 kol nd k..nanti nd kenal kan..huhu..

Ary: Lama tak jumpa ary ni..apa kabar eak? kalau tu dah ketentuannyer ary..terpaksalah nyanyi byk kali lagu ketentuan dari ramlah ram tu...hehehe

Dj Epoi said...

Astagaaaaaaaaaaa!!!!

Memula ingat Betut citer nih.....
Last-last.....BINAWE btut hehhehe..

Memain arrrrrrr......ND

djND said...

djEpoi :Bukankah gurauan itu juga satu senaman muka..kita kenalah tersenyum dan ketawa sesekali kan..hehe..

kakzie said...

hangguk tul si ND ni....

djmimie said...

subhanallahhh.. nasib baik aku dah bersalin!!!

nisa said...

hai ol fren...why dun u ber Facebook..senang nak contact..
LA and DJ in the same time...!
gud job by the way...

anisa