Followers

Tuesday, November 30, 2010

Dari Petaling Jaya kini berpindah ke Seksyen 13 Shah Alam...

Tanggal 25hb November (Khamis) bersamaan 18 Zulhuijjah 1431h, merupakan satu tarikh sejarah buat kami terutamanya di bahagian Landskap di PKNS ni, ari tu kami semua bertungkus lumus memindahkan barang2 peribadi dan opis ke pejabat baru kami di seksyen 13 shah alam. (Walaupun dalam hati terdetik rasa happy sebab dah dekat dgn rumah dan tak payah lagi tempuh jam bagai) tapi jauh di sudut hati kami yang dah lebih dari 3 tahun bertugas di pejabat lama ni, rasa sungguh sayup dan sedih sgt2, mahu tak nya, byk kenangan yg yg tak dapat dilupakan. Apa pun hidup perlu di teruskan. Tul tak?

Beberapa gambar yang sempat ND rakmkan sebelum opis di kemaskan..huhu


Mamat yang duduk jauh sikit gan ND ni, emm kiranya mamat jambu yg selalu kena kacau...kena kacau gan sapa tu...arr yg tu Lu PK lah sendiri..hehe


Ini minah yg duduk dekat gan meja ND, nama dia Zaima...tak lah dekat sgt mana pun..hehe

Well, ari ni (30hb November 2010) - Selasa, dah masuk 3 hari aku bertugas di tempat baru ni, emmm pemandangan yang sungguh menarik..ari2 bole cuci mata..hehe cuma masalahnya susah sikit nak p makan. |Tak kira lah nak makan pagi atau lunch. Emmm Apa pun, aku tetap bole balik rumah makan tgh hari dgn mama, emmmm yum yum.. ;)

Ini pic kenangan ketika Akak yang tgh2 tu nak Pencen, sempat jugak jengah kami kat opis ni, i pun apa lagi, terus pose baik punya..haha

Ok lah, cukup dulu tuk kali ni, ND nak siap2 kan diri tuk p meeting kat Jabatan Kemajuan Bangi ni jam 9.30 am di sana..emm byk lagi urusan yang lum lagi selesai, nak buat submission kat Hulu Bernam lagi, nak buat drawing lagi, nak buat itu nak uat ini..huhu...tak menang tangan dek non..okay lah..daaa... ;))

3 comments:

gadisBunga said...

best tu pindah dkt dgn rumah!!!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

budak gebu singgah jap kat sini...

ehhehehe

Jet said...

Oh,great post .I really like it ^^!

☆☆ ♥░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓░
☆☆ ░░░♫░░▓▓░░▓░░░░░▓░▓▓▓░░░▓▓▓░
☆☆ ░░♥░░░▓▓░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░
☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░
☆☆░░░▓▓░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░
☆☆░♥▓▓░░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░░
☆☆░♫▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓░

----------------------------------
Welcome to my websites : In there where have a lot of wallpapers, themes for desktop , for mobile and themes for media . Especialy all free ^^!
http://9wallpapers.blogspot.com
http://theme4desktop.blogspot.com
http://theme4cellphone.blogspot.com
http://theme4media.blogspot.com
http://wallpaper4cellphone.blogspot.com