Followers

Tuesday, November 29, 2011

Lipstik

1st of all, Salam Ma'al Hijrah 1433, semoga tahun baru ini semuanya dalam keadaan sihat dan ceria hendaknya. Salam Kemaafan jua utk semua dan salam penuh rasa kasih dan sayang di antara satu sama lain. Tahun ini bagi ND adalah tahun yang sangat mencabar dan tahun yang membuka lagi banyak kenangan yang bakal di lakarkan dalam hidup ini setelah tahun lalu memberikan beberapa tamparan hebat serta dugaan dan juga kenangan manis yang tak dapat di lupakan.

Apa pun, sambil2 tu kali ni ND just nak kongsikan sedikit cerita tentang apa yang ada di anggota badan kita sendiri. Bila kita cakap orang akan lihat bahagian mulut kita. Justeru bibir kita juga gigi kita pastinya mencui perhatian orang.

Jom kita sama-sama saksikan beberapa gambar LIPSTIK yang ND copy gambar ini daripada kiriman email yang di kirimkan oleh rakan ND iaitu saudara Mohd Firdaus Mohd Nin, tq so much FIR.

aiii..saya pikachu

panda yg gemukkks

err...yg ni spesis musang kan ?


tepi2...cik bee nak pergi memadu kasih


si tucheng yg hitam manis


err....yg ni binatang aper yer cid:image012.gif@01CCA484.20EE53B0mcm hippo jer..ker aper? cid:image012.gif@01CCA484.20EE53B0


ulat atas daun..


sesumpah atau nama yg lebih glamer dlm BI ialah chameleon

miss crab yg cun..pheewittt


Haha, apa macam, tomel tak bibir2 ini..hahaha kalau korang berani mati, buatlahbibir mcm ni n p la kerja ke or naik bas dgn bibir yg di lukis seperti ini...tak mustahil satu hari nanti semua org akan buat kan.. Kita jumpa lagi di lain post.. lalala.. (=,~)

6 comments:

Zuewairy said...

ND buat la camtu.. mesti lagi comel :P

oakleyses said...

burberry pas cher, michael kors pas cher, louis vuitton, polo outlet, oakley sunglasses, kate spade outlet, chanel handbags, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, polo ralph lauren, air max, louboutin pas cher, oakley sunglasses, tiffany and co, oakley sunglasses, prada outlet, sac longchamp pas cher, louis vuitton outlet, oakley sunglasses wholesale, nike free, louis vuitton, jordan pas cher, ugg boots, longchamp outlet, replica watches, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet, christian louboutin outlet, christian louboutin shoes, nike air max, cheap oakley sunglasses, christian louboutin uk, gucci handbags, ray ban sunglasses, replica watches, nike outlet, longchamp outlet, louis vuitton outlet, ugg boots, jordan shoes, tiffany jewelry, christian louboutin, louis vuitton outlet, uggs on sale, nike free run, longchamp pas cher, prada handbags, polo ralph lauren outlet online

oakleyses said...

oakley pas cher, north face, true religion jeans, ray ban uk, burberry handbags, new balance, nike tn, nike free uk, coach outlet store online, guess pas cher, mulberry uk, michael kors outlet online, hollister uk, nike blazer pas cher, lululemon canada, michael kors, sac hermes, nike air max, kate spade, michael kors outlet online, michael kors outlet, timberland pas cher, hogan outlet, michael kors outlet online, ray ban pas cher, north face uk, michael kors outlet, burberry outlet, converse pas cher, nike air force, nike air max uk, hollister pas cher, abercrombie and fitch uk, michael kors outlet online, polo lacoste, michael kors, michael kors outlet, coach purses, vans pas cher, uggs outlet, ralph lauren uk, true religion outlet, replica handbags, nike roshe run uk, uggs outlet, nike air max uk, true religion outlet, true religion outlet, sac vanessa bruno

oakleyses said...

gucci, abercrombie and fitch, baseball bats, bottega veneta, mcm handbags, nike huaraches, lululemon, hollister, reebok outlet, chi flat iron, ghd hair, p90x workout, celine handbags, ferragamo shoes, nfl jerseys, lancel, ralph lauren, nike air max, valentino shoes, north face outlet, instyler, new balance shoes, insanity workout, hermes belt, mont blanc pens, vans outlet, iphone cases, herve leger, wedding dresses, nike roshe run, north face outlet, converse outlet, jimmy choo outlet, nike trainers uk, soccer shoes, timberland boots, vans, converse, mac cosmetics, asics running shoes, ray ban, nike air max, babyliss, hollister clothing, beats by dre, soccer jerseys, longchamp uk, louboutin, oakley, hollister

oakleyses said...

ugg uk, toms shoes, juicy couture outlet, replica watches, canada goose, moncler, canada goose outlet, wedding dresses, montre pas cher, canada goose, ugg, moncler, links of london, canada goose outlet, swarovski, swarovski crystal, moncler, louis vuitton, ugg pas cher, hollister, louis vuitton, moncler, doudoune moncler, pandora uk, marc jacobs, pandora charms, ugg,uggs,uggs canada, louis vuitton, karen millen uk, moncler outlet, moncler outlet, louis vuitton, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, moncler uk, louis vuitton, pandora jewelry, supra shoes, canada goose uk, juicy couture outlet, coach outlet, canada goose, canada goose jackets, pandora jewelry, thomas sabo

dalia alaa said...


https://decor-ksa.com/
http://mchaabaty.com/dawadmi/
http://mchaabaty.com/templates/
http://mchaabaty.com/riyadh/