Followers

Tuesday, January 13, 2009

Santai Menara KL Bersama HEZRY_Edisi 1


Satu lagi pembaharuan yang dibawakan oleh TV1 kepada anda..selain anda bole mendapatkan berita2 menarik, terkini dan sensasi..jgn lupa saksikan rancangan live show ni setiap hari sabtu jam 11-12 tgh malam. Bersama Hezry@djHezry ini menampilkan berisan penyanyi, pelakon, pengacara, pelawak, pemuzik dan ramai lagi. Santai sakan dibuatnya mlm anda..

Bukan tak nak amik gambar gan si Hezry tu..emm dah tak larat nak berposing gan dia..time ni Hezry tgh bz gan wartawan hiburan n peminatnya..haha..

Si Dafi ni mmg cool, tak lokek gan senyuman, n peramah orgnye..emmm maklum lah artis baru..apa pun congrt. kat Dafi..boleh Juallah!!

Sara Raisudin, dah lama gak mengenalinya, dia je yang tak kenal haku ni..daripada sebelum menjadi dj hinggalah aku dah jadi dj..emm rasanya start dari jadi pelakon tambahan utk drama bersiri kat Astro time tu..Astana Idaman..aku selalu tgk show dia kat Solaris dolu-dolu..emmm mmg laris minah ni..apa pun, good luck kat Sara n semoga cepat dapat jodoh eak..huhu..

Meriah sakan stage Hezry mlm ni..tak sabar lak nak tunggu artis next week pulak..agak2 siapa lah eak..?

Shoot ni dari rakan ND, si Z Zairul tu..al-maklum je lah, snap dari hp dia..kecik lah pic ni..apap un thanks Z teman ND tgk show Hezry mlm tu..huhu..


Tahniah buat rakan sejawatan ND ni..bukan saja pandai berkata2 malah bait kata2nya membunyai misi dan visi tersendiri..dibantu oleh rakan sekontinya juga..(kami ni memang rajin tolong-menolong) siapa lagi kalau bukan partnernya si Nazirah tu..emm gamat lah dibuatnya rancangan live ni di menara kl..ayoh, meriahkan menara kl kalau anda nak tahu mcm mana rancangan ini di adakan..ataupun anda saksikan sendiri program ni di TV1 setiap hari sabtu tepat jam 11mlm - 12 tgh mlm ya..

1 comment:

Anonymous said...

Caya lah..tentu best kan dapat jumpa ramai artis..cool ND..