Followers

Sunday, February 22, 2009

Enjoy with KLKL KLfm Ahad 22hb Feb. 09

Coretan ini ditulis pada jam 11.23pm waktu M'sia.

Salam..

Terima kasih kepada anda semua yang mendengarkan KLKL ptg tadi..ND teruja juga bila dapat sambutan yang menggalakkan sampaikan tak menang tgn nak jawab call..juga kepada yang menghantarkan kiriman sms, walaupun ND tak sempat nak tunaikan permintaan lagu2 kegemaraan n kenangan anda tu ye..apa pun, ND dah cuba buat yang terbaik. Ramai yg complain n ramai juga yang memberikan galakkan..kepada anda semua, tiada kata2 yg dapat ND berikan dan ucapkan kpd kalian..hanyalah ucapan salam klkl dan jutaan terima kasih. Andalah penguat semangat dan pendorong ND utk lebih berjaya lagi dlm bidang radio ini..tanpa anda semua..apa lah ertinya radio klfm ini dan juga nd ini..
Kepada yang menghubungi ND ptg tadi seperti Noreen, Bro BOB, Ady Subang Jaya, Kak Lah, Kak Nor dari Klang, Wan, KakSal Bangi, Mamrock, Fahmiey, Aishah, udin, Jaya, Boboi, Reza dan Cik Najmie.. dan juga yang ND tak sebutkan namanye kat sini tu bermakna ND lupa lah nama2 kalian..kepada yang menghantarkan sms tu jgn cakaplah..nd tak ingat semua..yg penting ND ingat akan nama2 ini seperti Laksamanamelaka, Puteri2 semua, KakLah, dan ramai lagi....tq so much uols..
Kenangan naik basikal waktu pulang dari solat terawikh tu mmg tersemat abadi dlm diari kehidupan ND actually..seronok juga bila kenang2 kembali kisah2 lama kan...?

Last sekali, semoga kita jumpa lagi dalam KLKL eak..tu pun kalau ada duty utk klkl lah..Salam sayang buat semua pengunjung2 blog ND ya..juga didedikasikan utk TOMMY, VIVI, Juwita, Razlan, Edward, Mel, Rudy, Tan Siew Meng, Pn Ruby, Eddy dan anda semua..thanks ya..daa...uols..

2 comments:

Anonymous said...

Hai ND, Is ni..smlm ko konti ke? awat tak habaq? aku tak ke mana..stay umah saja sambil tgk tv..kalau aku tahu ko bawak klkl..harus aku dengar ko ..huhu..btw..mesti meriah kan klkl semalam..bole jual lah ND..

-Is.

Kerabat Sahabat KajangBerlipat said...

Slm ND cayalah ...segmen klkl..ksal memang suka lyn klkl coz lagu2 yg diputarkan mengimbau kenangan lalu zaman kanak,remaja dan sbelum kawin..memang best giletr..Mlm tu nk ajak ND celebrate bthdy ninie dn tringin nk berduet ngan ND,its ok next time jer le...Good Luck..