Followers

Thursday, February 19, 2009

Petang Semalam Bersama Hezry@Salim






Nak tahu cerita selanjutnya? tunggu ND balik dari Lawatan Tapak di Bernam Jaya ya, sat lagi nak p ni..so ptg2 nanti baru ND update blog ni k..emm baru la byk sikit ceritanye...tp kalau nak cerita skrg ni pun dah byk story pasal "SLUMDOG MILLIONAIRE"..BEST GILER!!!! ND pasti akan tonton lagi cerita tu n beli DVD dia..mmg BOLEH JUAL LAH uolssss....!! tak caya tanya Nazierah n Hezry tu...

__________________________________________________________________

4.45 Petang

Baru sampai office ni, terus buat apa yang patut. Sesampainye di opis ND terus cuci muka, rasa mcm dah jadi bangla pulak bila berjemur bawah pancaran sinaran matahariku..huhu..
Bancoh air Tongkat Ali (sponcer by Kak Shidah) utk menghilangkan rasa mengantok..thanks Kak Shidah-Rakan satu pejabat...

Oklah actually ND nak berkongsi cerita ttg apa yang berlaku semalam. Jom..

18 Feb 2009 - Rabu

8.00 Pagi

Mcm biasa kesibukkan di pejabat ni gan Meeting/Report/Design yg tak siap2 lagi (sah2 kalau bos tahu ni..abis lah aku;)

1.00 Tgh Hari

Lunch di pejabat saja sebab ND bawak bekal yg mak ND bekalkan..lauk special okay..

5.00 Petang

Hezry dah msg n call ajak tgk movie, mula2 kami plan nak tgk Pink Panter..so ND said Yes..ok jer..janji org belanja kan..hehe..

6.30 Petang

Masuk konti kejap utk semak playlist konti awal pagi tu..Sedang bertugas di konti ketika itue adalah Azlan Omar, agak lama jugak lah kami tak jumpa..emmm katanye masih lagi selsema..Nd just pesan jgn lupa makan ubat batok cap IBU dan ANAK..hehe hope u get well soon ya AO..

7.30 Petang

Kami dah sampai kat Mid Velly, selepas buat scanning, akhirnya cerita paling cepat utk ditayangkan utk kami adalah "SLUMDOG MILLIONARE"..so ND said ok take it Hezry..janji kita tak buang masa..(actually ND tak baca lagi sinopsisnye, yg beria nak tgk pon Hezry, tp ND ni ok saja, janji ND tak tertido dlm panggung..last2 jln ceritanya mmg BOLEH JUAL LAH..patut lah menang anugerah okay...

11.00 Mlm

Kembali ke KONTI utk stnby konti RELAX KL..semestinya KARAOKE SANTAI dan PANTUN SANTAI bersama ND..apa pun, segmen ROCK 80-90an bersama Zulastree ada tetamu jemputan..brother MAY kita yg dtg bersama org kuatnye..sempat jugak lah ND amik gambar bersama mereka..Kzie pun dtg kejap di konti..hehe

Thanks kepada semua pendengar setia yang berkongsi keceriaan dan spoorting anda awal pagi tu ya..ND hargai anda semua..uols mmg meriah n BOLEH JUAL LAH..

3.30 Am

Baru ND OTW balik ke Shah Alam..kepala mcm nak pecah gak lah cos mengantok tak hengat..hehehe..apa pun thanks to RED BULL...yg telah menyegarkan perjalanan ND..sampai di rumah, setelah membersihkan diri dan sbgnye..terus lelapkan mata..Slmt mlm ND..

Begitulah kehidupanku utk hari Selasa menjelang Rabu dan subuhnye Khamis..

Thanks to Aries@Hasri/Aidie/CT/Noreen/Kak Lah/Zali/Bro Bob/EdySubang/Puteri Izan/LindaRock/dan ramai lagi..yg berkongsi pantun2 anda, karaoke santai anda dan macam2 lagi..buat kaliansemua teruskan kesetian anda bersama KLfm okay..