Followers

Thursday, February 12, 2009

Ruang Santai Bersama ND_2nd Edition

Kesempatan bertugas tidak dihabiskan begitu saja, ND sempat juga mengem"pose"kan diri ini untuk kenangan setelah penat lelah bertugas menghias membentuk design landskap rumah contoh di Bandar Baru Bangi ini. Harga sebijik rumah ini saja hampir mencecah 1 juta ringgit. So tak dapat rumah dapat bergambar pun jadi lah kan.. jom kita bersantai... ;)



Ini adalah laman Landscape yang cool, ND suka dgn design yang simple n cool..lebih hijau n lebih Kontemporari.


Ruang ni boleh lah di kirakan sebagai ruang perasan. Nak tahu sebab apa?? Bagi ND apa saja yang ada ruang n siap ada cermin adalah ruang untuk kita perasankan diri kita..betul uols, tak percaya cuba uols pergi tempat yg ada cermin..tentu uols rasakan diri korang tu cantik atau apa ke..hehehe tgk je lah pic ND ni..sempat lagi pose cantik konon.



Membaca novel adalah salah satu daripada hobi ND..


Sambil menunggu Pak Mat siapkan kereta untuk pergi kerja, sempat jugak ND makan bubur kacang yang di siapkan oleh bibik..haha


Video klip "Rawan" namanye..hahaha


Pose Menaruh Harapan namanyer..huhu..

Kekecewaan dan keterpaksaan melepaskan mu pergi namanyer..hwa3x...

3 comments:

Anonymous said...

nd nd..tak habis2 tau kau ni..btw..atleast kami tahu jugak xtvt ko skrg ni..

Anonymous said...

I nak minta perkhidmatan prof u, untuk design taman K. Lebih kurang 5 ekar taman PK Islam....budget dalam 30k.

Kerabat Sahabat KajangBerlipat said...

ND awat tak habaq nak mai bangi boleh ksal tunggu dan blanja minum..,Ksal mengajar di Sek 3,tp duduk diPusat Hentian Kajang dekat ngan Restoran Shamsul Ghau-Ghau..Next time call yer...