Followers

Thursday, February 12, 2009

Suratan atau Kebetulan

Salam n selamat pagi buat semua..haha, smlm tak sempat nak login n selitkan cerita yg berlaku sepanjang hari. Dek kerana kesibukan tugas di pejabat hakiki dan non-hakiki..apa pun..ND nak berkongsi cerita dari apa yang ND saksikan sepanjang cuti Taipusam hinggalah semalam.

Kisahnya bermula dari tarikh 7hb Feb. 2009 (Sabtu).

Pagi2 ari lagi ND dah bangun, mcm biasalah..urusan kepada Tuhan yang satu harus dikerjakan dahulu..kemudia menanti pulak waktu untuk membawa Bonda tercinta ke tempat yang selalunya kami pergi setiap hari Sabtu..mana lagi..Pasar Sek 6 Shah Alam ler..belanja untuk seminggu punya santapan..hehehe.

Jam 11 pagi ND dah bersiap untuk ke Konti untuk menjalankan tugas jam 2 petang. Dtg awal dapat lah siapkan playlist awal then boleh lah rehatkan diri sambil pantau rakan2 dj yang lain..hehe, namun..belum pun sempat nak masuk ke federal highway tu.. ND dah terserempak dgn 1 insiden kemalangan jln raya..tp ND ni pulak agak phobia utk berhenti dan menyaksikan sendiri kejadian tu..tp sempat lah jugak ND snap pic ni sebagai bukti. Kesian masa tu, nak tolong tapi dah ketakutan..terus ND drive dgn penuh berhati2.. (Moral: Pandulah kereta anda dgn berhati2 dan jgn berangan ketika memandu)

No comments: