Followers

Sunday, March 1, 2009

Nadi Kota KL 28 Feb 2009 -sabtu-


Salam..

Kepada semua yang mendengarkan ND dlm Nadi Kota KL (NKKL) Nd edisi 28Feb 2009 semalam..thanks ya. Antara yg ND ingat adalah (Marziana-(tahniah lah walaupun tak dapat masuk akhir PKNS Idol ye), Murni-(Dgr dgn tunang lah tue..1 :P), Kak Adik-(Tetap nak dgrkan lagu Cinta Oh Cintakan..), Abg rosli-(On the Way balik Sg. Buloh katanyer), Kak Sal Bangi-(sori tak dapat nak on air eak kak..nantikan Karoke santai ND Rabu nanti ya), Lina Rock-(Suka segmen KLKL katanyer), Ady Subang, Puteri Izan, Noreen-(of cos kan)..dan ramai lagi..) apa pun so sori cos ND akui mmg ND tak dapat nak amik semua call..tak berkesempatan nak onair kan semua caller semalam..dan ada gak permintaan lagu yg tak dapat ND tunaikan lagunya juga SMS yg tak dapat ND bacakan..apa pun, tu mmg dah lumrah seorang DJ kena terima segala kritakan dan komen dari pendengar..namun amik ianya sebagai batu asah utk ND memperbaiki lagi penyampaian ND..kalau ada yang terlepas cakap ke apa ke..ha sampai ada leking masa ND amik caller time tu eak..so sori ya..btw..kita jumpa lagi nanti ya dlm ruangan yang ada..salam sayang dari ND buat semua pendengar setia KLfm..andalah nadi kota kl...BOLEH JUAL LAH!!!!

2 comments:

Anonymous said...

abg nd, nice blog..nice face..nice topic..nice person..stay cute k..hehe

-Ateh Syhuadah

Kerabat Sahabat KajangBerlipat said...

ND ..its ok..sbagai pndgr ksal suka bila u buka satu2 topic boleh bagi idea ..sekurang2 dapat buka minda.Apa2pn tahniah bnyak buat ND bnyak peningkatan TAHNIAH...boleh juallah...