Followers

Saturday, March 7, 2009

Relax KL..so sori ...bit bored..im tired actually..

Salam semua, awal pagi ni mmg ND agak tak bersemangat..apa pun, kepada semua yang sempat keudara tu, thanks eak..yg kirimkan SMS pun thanks. Pada kak sal so sori ND tak dapat nakreply msg n jwb kol..cuma dapat bacakan sms kak sal je..pada mamarock, tq so much kerana call n memahami ND ni yang agak keletihan..mmg ND akui, pg ni tak berapa ceria..apa pun ND nak berehat jap ni...then awal pagi nanti nak konti lagi dlm Suria Pagi KL..see ya...

2 comments:

my name is KARL said...

njoy ur day!!!

take a good rest

djNDKLfm said...

Thanks Karl..ND will be right back this comming saturday @ Nadi Kota KL..see ya..