Followers

Thursday, March 5, 2009

Karoke+Pantun Santai bersama ND..Meletopssss!!!


Dari kiri : Abg KjgBerlipat, Kak Sal Bangi, Puteri Jelita Ayu, Tasha, Wanie, Arm&Tommy


Salam..

Ya..Memang Boleh Jual Lah awal pagi tadi..dgn semua pendengar KLfm yg mengirimkan SMS mahupun yang menghubungi konti..to be honest..mmg ND tak cukup tgn melayan talian..sampai nak ke toilet pun tak sempat..apa pun, thanks ya kepada semua..terutamanya kepada yg telah berpantun santai juga yg tlh berkaroke santai..

Thanks to Kak Sal Bangi dgn Menaruh Harapan, Ady Subang Jaya dgn Pantun hanggatnye dan terjual, Mama gan lagu santainye..(sori, lupa lak tajuk lagu Mama), Puteri jelita ayu gan pantunnye, ada ramai lagi yang berpantun dan bernyanyi..antara yang ND ingat ada lagu Tenda Biru, Cinta Bandar Tasik Selatan, Gelombang by Sanisah Huri, perghhh!!! uols mmg Bole Jual Lah!...tq so much kerana membuatkan ND ceria dan happy awal pagi tadi ya..teruskan bersama ND hari sabtu ini 7 Mac 2009 dalam Suria Pagi KL bermula jam 6pagi - 10 pagi pula...nantikan apa kah topik yg nak ND kupaskan..kabarnya ada slot istimewa buat pendengar..nak tahu apa..haa tunggu!!!

Coretan : Khamis/5.Mac.2009/Office

2 comments:

Anonymous said...

Wah ND...pagi tadi..mcm nak pecah dibuatnye segmen ko kan..apa pun best beb..teruskan usaha ke arah yang lebih baik k..jgn sasul2 lagi cakap..hehe

-Cek Part Conner

Kerabat Sahabat KajangBerlipat said...

Tahniah ..ND cuba satu kelainan utk segmen santai bsama ND...apa2pn ksal give support...