Followers

Thursday, April 16, 2009

Karoke Santai bersama ND 16 April 2009-12am to 3am

Salam..

Emm kemeriah tetap terpancar di wajah ku walaupun kan..hehehe..apa pun thanks kepada semua yang terut serta dlm karoke santai bersama ND dan juga Pantun santai tu eak.,..huhu..tak menang tangan actually nak menjawab kol..pada mereka yg tak dapat menembusi konti tu..im so sorry eak..maklum je lah..(hehehe walaupun)

Thanks to Lina Rock, Abg Sham, Andak Sham, Kak Ida, Ady Subang Jaya, Rendang Tok (so sori tak dapat nak call balik-line asik penuh je nak buat kol out)..to Zul kat kelantan tu..thanks ya pantau2 ND..buat Cik Bad kat kota London..again thanks..apa2 je lah Bad janji Boleh Jual lah kan..hehehe..Zuwairi..thanks 4 ur comment..nak ikut p tgk wayang ker? Boleh sajer..emmm nanti lah tunggu Rabu akan datang..cos Rabu semalam dah p tgk movie sorg2 kat Midvly..gigih gak kan..(ada aku kesah) hehehe..yg penting ND tetap terlelap in da middle of the story.hahaha..tp cerita yang mengisahkan ttg seorang gadis yg suka membeli belah dgn membelanjakan wangnye dgn menggunakan kad kredit..mmg meletop uols..korang patut tgk bg mrk yang suka shopping tu..hehehe..Apa? tajuknye apa? haa korang carilah sendiri kat wayang tu..haha..

Ni actually ND karang blog ni ND masih lagi kat konti KLfm, stil tak kua2 lagi n tak blik lagi..nak tahu kenapa? mana bole bagi tahu...nanti dj2 lain especially si Nazirah n Hezry tu..ada je dia org tu tak puas hati..tp apa2 pun thanks kat Hezry cos belanja tgk wayang ari tu eak..best gak citer apa nama tu..alah..emm citer JekyChan tu lah..Shinjiku Incident..apa2 lah uols..kami tgk kat Sunway Pyramid je..pas tu kami discussion kat Teh Tarik..emm best gak santai kat sana..yang penting Hezry dah beli Note Book uols..hehehe..Nazirah lak sibuk gan persiapan sempena Wedding dia hujung bulan lima ni..(selamat..penggantin baru...ewah! nyanyi lagi dong)

Emmm nak cerita gak ni, ari Jumaat ni kami ada dinner kat Club Selangor sempena gan Majlis Bersama Penaja yang di anjurkan oleh Radio selangor dgn kerjasama KLfm dan...entah lupa lak ND siapa lagi..apa pun ada persembahan nanti mlm tu oleh DJ2 klfm..nak ahu siapa..haa nanti lah ND akan story kat uols..(APA PUN TO NOREEN N AZLAN OMAR-buat yg terbaik ya uols..ingat konsep blink2 ya..hehe)..mate dah mengantok ni..dah pack brg2 dulu...bulu roma dah meremang ni kt dlm konti tgh2 pagi buta..(rakan2 dj kat klfm ni tahu lah apa dia maknanya..)
Ok, jumpa lagi di lain kesempatan ya..jgn malas2 utk add nd di myspace www.myspace.com/djndklfm dan jugak kat facebook djndklfm@yahoo.com or kepada mereka yang ada YM tu add saja ND kat dinshahalam@yahoo.com
Kita jumpa lagi ya..oh ya jgn lupa turunkan autograp korng kat ruangan comment kat bawah ni spt mana yang dilakukan oleh Nuar, Mama, Zuwairi, Cik Bad dan ramai lagi..daa uols... (BOLEH JUAL LAH!)

p/s: Kepada dj Julia thanks eak buat playlist 3KL siap ada lagu ND Menunggu Hadirmu itue..so sweet Julia..

5 comments:

D'Rimba said...

Sempat lagi tu kemaskini blog.....Hehehe....

D'Rimba said...

Jemputlah ke blog saya juga ya saudara juruhebah dan rakan-rakan....Terima kasih atas kesudian amat dihargai sepenuh hati.

nURmALa mAZLan said...

wah..karaoke..best2

mrbad said...

boleh jual la!!

Kerabat Sahabat KajangBerlipat KLFM said...

Slm ND..sorilh dpt nk bsama dlm karoke santai coz ksal wktu tu brada di Alor Staq kena bg taklimat utk ckgu2 di sinun,miss lh...