Followers

Monday, April 13, 2009

Thanks 4 da Last Week

Salam..

Apa kabar semua, emm maaf la, agak lama tak update blog ni..emm spt mana biasa kalau ND tak jengah tu maknanye ND mmg benar2 bz, gan keja samaada di Konti mahupun diluar konti. Kepada yang telah bersama2 dgn ND dlm NADI KOTA KL sabtu lepas tq so much ya. Thanks buat Mama, Kak Sal Bangi, Kak Lah, Pak Ngah, Ady SubangJaya,emmm rami lagi lah, yang sempat bagi sms or kol konti tu thanks ya. yang mendengarkan tak kira lah kat rumah ataupun dlm keta or tmpt keja tu thanks ya spt Zuwairi, Hazimi, Zuwan, Bad di New castle London, Pn. Hamisah, Abg Rosli, Noreen of cos kan dan ramai lagi lah..apa pun buat anda semua thanks ya.


Spt mana yang anda maklum, selain dari bertugas sebagai penyampai radio di KLfm, ND juga bertugas secara tetap di PKNS, jadi kenalah bahagi-bahagikan masa. Selalunye kalau tak ada konti, lepas keja di PKNS saja ND akan balik rumah. Tak pun, ND selalu pergi main badminton atau pun p swim..tu adalah xtvt rutin ND kalau tiada apa2 nak buat lepas keja. Tp selalunya setiap ari Rabu lepas keja adalah hari menonton wayang bagi ND, jadi sasarannya adalah di Midvely atau di SunwayPyramid atau pun Bukit raja. OU, Pavillion, Cineleasure tu adalah tempat2 yg kalau pergi pun time hujung minggu.

Cerita pasal movie ni lak, 2 minggu yang lalu ND sempat la tgk movie dgn Tasha. Selaku adik angkat ND yang paling rapat tu..kami berdua saja yang pergi time tu. Last minit pergi time tu yang ada movie terdekat adalah cerita 12 ROUND. Emm boleh tahan la jugak cerita tu, ND mmg sukakan cerita yang ada action+message dan juga jln cerita yang menarik. Minggu lepas pulak hari yang sama (Rabu), ND sempat la tgk The Fast And Furios 4, emmm mmg best giler cerita ni..tp yg buat tak bestnye tu lak..ND terlena dihujung2 cerita tu..emmm mmg xdapat nak tahan lagi dah time tu..mengantok yang amat sangat. May b p tgk sorg2 kot..hehe..pe pun kalau p tgk gan kwn pun mcm gan Tasha tu, dia lak yang tido..cis hampeh saja si Tasha.

This week tak tahu lagi nak p tgk cerita apa, tp dari ari tu lagi nak p tgk cerita TELENTIME..ada sesiapa yang dah p tgk? Kalau dah tgk..mcm mana eak ceritanye..emm apa pendapat korang?

4 comments:

i_mar4ever said...

talentime mmg best...sedih ada..lawak pun ada..simple tp menarik..g lah tgok..dah tgok dah..mmg best

mrbad said...

boleh jual kt Unted Kingdom la!! newcastle london suka hati lu je... hentam je la! bole jual lah!

nURmALa mAZLan said...

wuuuaaa...
nak tgk talentime!!!!!

Zwairy said...

kalo nak g tgk wayang rojer r.. leh join skali~ harharhar~