Followers

Friday, April 17, 2009

Neon2 KL Edisi 16 April 2009

Ifa Raziah yang sememangnye giler2 gitu..seronok n happy jumpa dia org..Bole Jual Lah kak Ifa..(Bole Jual Ker..) hehe
Abg Hattan yang sempoi n spoting..caya lah abg Hattan..

Hattan, ND n Ifa Raziah..
Panas! panas! panas!...

Sebelum ND konti n sebelum dia org tinggalkan konti dgn ND keseorangan tu, sempat lah juga kami bergambar kenangan2an..yang penting ND boleh jual lah!!

Ni ada sekeping gambar ketika Iqwal datang ke konti utk ditemu ramah bersama Zulastree.

Salam,
Emm tak ada apa yg nak ND kata kan di sini actually, memandangkan masa agak suntuk utk nak menaip semua..apa pun ND just nak hight light kan kepada semua yang mendengarkan ND semalam dalam Neon2 KL bermula dari jam 8 malam hinggalah ke 12 tgh mlm, terima kasih lah banyak2 ya..

Best regards,


Eh, nak tanya ni, apa cadangan korang utk Topik Nadi Kota KL ND esok? ada cadangan tak?

1 comment:

D'Rimba said...

Nak jadi juruhebah juga bolehke? hehehehee.....