Followers

Wednesday, April 22, 2009

Sekitar Malam Penaja Selangorfm-Negerifm dan KLfm

Tasha yang jelita

Dengan tema Glitters Of The Nite..bertempat di Kelab Shah Alam, Selangor Darul Ehsan pada 17 April 2009, emm mmg meriah mereka yang datang mlm tu..kalau korangtak caya korang tgk je lah sebahagiannya yang sempat ND rakamkan ni..hehe

Apa pun, thanks to Pn. Fee yg mmg nampak ceria h chantik mlm tu, kepada rakan2 ku spt Pool, MK,Kzie, Nik Aida, Julia, Mimie, Nia, Noreen, Kak Zah (yang tampak cantik mlm tu..), AO dan yang lelain tu..kalian mmg best..tp sedih gak lah kan, group kita kalah sketsa mlm tu..selangorfm selaku tuan rumah boleh menang..emm TUAN RUMAH..itu je lah yang bole kita cakap..hakikatnye show kita org lagi best kan..(walaupun..) apa pun, ND tak putus asa.sebagai pelakon BISU yang malatpos itue..ND tetap berbangga..hehehewell thanks to Tasha yang sudi dtg temankan Abg k..

Pn. Fee yang Anggun..aku jugak yang muka dah berminyak sekilo.hehe
Bersama juara bintak Klasik Nasional 2008.
Hey hey..! Mila in da house...
Jamal Abdilah membawakan lagu barunye "Apa Lagi" mmg meletops..hehe caya lah abg Jamal.

Siapa lagi kalau bukan Ratu Kebaya mlm tu, Kak Nikki katanyer...(yo lah kan..hehe..apa pun Aida tetap ayu gitu..)
Bersama Pool yg tampak kacak dan segak sikit saja mlm tu..(yg penting ND tak mau kalah..ND nak jugak title Jejaka Kacak dan Segak..walaupun)
Apa macam..ada gaya kami bole kena jual tak? hehe..Noreen mengenakan pakaian dari koleksi Bernard Chandren..ND tetap dari butik ND Collection..
Ini adalah jejaka idaman melaya ...memang boleh jual lah...hehe

2 comments:

I am Karl said...

aha

ND, lenkalims bergambar dgn POLL tu suh die tunduk sket, tinggi sgt!

Anonymous said...

sah2 lah ND ni pendeks..nak wat cam ne lagi..hehehe

thanks karl..

-ND