Followers

Monday, April 6, 2009

D U S T A B E R K A L A N G

Salam..

Sukarnye utk menulis sesuatu yang terbuku di dalam hati, tp kadang2 kalau kita tak luahkan, jadi barah pulak kan..emm, apa pun thanks kepada mereka yang sudi mendengarkan Suria Pagi KL 4 April 2009 6-10 pagi, nadi Kota KL 4&5 April 2009 2-5pm, sudi menghubungi konti, sudi mengirimkan SMS dan juga anda yang mengunjungi Blog ND ini.

Thanks to..emmm tak terluah actually..cam ada sesuatu yang menyekat utk ND menulis ptg ni..emm dah puas nak tulis tp air mata ni non-stop menitis dari kelopak mata..(ini bukan adegen menagih simpati..tp reality) Kadang2 kita sedih bukan sebab seseorg..tp teringatkan seseorg..emmm apa pun, ND gtg..i hav to stop it..will write again soon ya..sori semua..see ya..

ND-7april2009.515pm

Aiman - Dusta Berkalang

Semua yang nista
Semua yang dusta
Tidak kan bertahan
Tidak kan tersimpan

Jadi debu berhamburan
Menjadi mangsanya
Permainan mayapada
Begitu al-kisah nya

Kanan kiri berkalang
Pantas cari lindungan
Usah rebah hati

Manis racun dunia
Ramai insan tertawan
Rawan tersiksa

Ranumnya sang bulan
Merdunya seri bayu
Hanyalah puraan
Di alam khayalan

Dalam ombak hidup
Kita yang layari
Jangan kau tenggelam

Di arus masa
Harus kau kemudi
Pulang ke hakiki

5 comments:

i_mar4ever said...

jganlah sedih2 k...biasalah tu klu teringtkan seseorg....kdg2 ngis pun ok gak...dpat hlgkan tension

my name is KARL said...

bro..

Dusta Berkalang hehe.. by Aiman.. one of my fav. song. ada main ke kat klfm?

hv a great day ahead ya

Zwairy said...

salam..
Nd..
nape sedey??

saber jelah ek..

mrbad said...

rilek la brader!! nnt aku blk malaya aku blanja teh kat sek 9!!

Anonymous said...

Its okey kalau dusta bekalang...bukan dusta belakang!