Followers

Monday, June 29, 2009

12 kali cinta..WOW!!

12 Cara Untuk Mengetahui Kamu Mencintai Seseorang...

12:
Kamu bercakap dengan dia hingga lewat malam dan bila kamu tidur, kamu masih teringat padanya.
Syyyssssss!!! senyap le sikit uols, jgn baca kuat2..mamat ni tgh tido..kang terjaga lak dia..dia tgh mimpi jumpa mak cik dia tu..hehe

11:
Kamu berjalan dengan perlahan sekali bila bersama dengannya.
Napelah pompuan ni jln slow sgt..aku dah tak tahan nak terkucil ni..eeee nasib baik lah si ND tu nak posekan pic aku ni kat dlm blog dia..kalau ikutkan hati, jgn harap aku nak jln sebelah pompuan ni..hehe jgn marah eak bang ND..daa...
10:
Kamu rasa serba tak kena bila berjauhan dengannya.
Jauh tul lah kita sekarang ni, rindu lak kat si dia.. (siapa si dia tu..? argghh ada aku kesah)
9:
Kamu akan tersenyum bila kamu mendengar suaranya.
Ye lah ND, mak cik pun tersenyum bila dengar suara boyfriend mak cik tido tu..bukan suara apa, suara dengkor dia tu..kuat sgt..apa pun thanks ND jadikan mak cik dan dia model terhangat nd eak..esok2 jgn lupa amik kami lagi jadi model eak..da da sysssstt! jgn bising2 tau..bf mak cik tgh tido tu...hehe
8:
Bila kamu memandangnya, kamu tidak nampak orang lain di sekeliling. Kamu hanya nampak dia...
A'ah la kan abg ND, saya pun tak nampak dah org lain, saya cuma nampak abg ND je skrg ni..hehe sori ye abg ND..tersuka lak kat abg ND bila baca blog ni..huhu
6:
Dia adalah segalanya yang kamu ingin fikirkan.

5:
Kamu perasan kamu sentisa senyum apabila kamu memandangnya.
Aik! muka pak cik pun kau pose kan jugak kat blog kau ni ND...sampai hati kau ND tak letakkan pic pak cik dari dulu lagi..kalau tak dah ramai pak cik dapat kenalan..(nak jugak tompang kegelemoran si ND ni..tp Glemour ke ND tu? )
4:
Kamu akan melakukan apa sahaja untuk membolehkan kamu berjumpa dengannya.

3:
Semasa kamu sedang membaca ini, dalam fikiran kamu terbayang wajah dia sahaja.

2:
Kamu begitu asyik memikirkan tentang dirinya sehingga kamu tidak perasan bahawa nombor tujuh hilang/tiada.
Alomak! yo lah ND..mcm mana kami ni bole tak perasan eak..yo lah..
1:
Kamu akan balik ke atas untuk memastikan adalah betul tiada no 7 dan kamu akan tergelak sendiri.

BUATLAH HAJAT KAMU SEKARANG. KAMU TAU APA YANG KAMU PALING INGINKAN.....


*****

HAMPIR.....!

*****

Poskan mesej ini kepada semua kawan anda dengan tajuk: 12 CARA UNTUK MENGETAHUI KAMU MENCINTAI SESEORANG

*...Dan sesuatu yang baik akan berlaku malam ini....

*Sekiranya tidak, kamu akan menyesalinya....(hehe..yo yo je lah aku ni..apa pun aku copy text ni dari page myspace si vivi..emm ada lah sorg kwn dia yg post kat dia n then menarik je ndf tgk terus nd copy..hehe..selamat berangan uols..)

4 comments:

Dj Epoi said...

Rasanya SAH ....mabuk cinta nih!!!
Heheehehehehehhe....

Adakah....Entry2 nih ditujukan pada seseorang?

Salam Walaweiiiii dari DJ Rumah Kenduri heheheheheheh......

H.R PuTeRa YuSoFF said...

jgn2 abg DJ kter ne yg jatuh cnta kot

djND said...

dj epoi : Haha..aku jatuh cinta? emmm best gak kan ..tp sapa lah nak kat nd ni..

Putera: bukan jgn2 lagi dah ni..kalau jatuh cinta dah namanya nak nak dah kan..haha

rizz said...

wahh msti dj nd fall in love ni hahahk