Followers

Thursday, June 25, 2009

Pelamin angan ku musnah tajuknyer..

Ni adalah sesi ulang tayang semula ya, di antara ND dan Nazirah..waktu persandingannya di Shah Alam..

Salam..

Sehari lepas turun dari kapal actually ND telah berada di beberapa majlis perkahwinan. Satu di Holyday Vila Subang, haa yg ni just dtg utk menyerikan lagi majlis tu..just mcm jemputan gitu lah..haha (dijemput ke) then dlm waktu yg sama jugak ND ke majlis persandingan Nazierah..emm sapa lagi kan uols, dj sensasi Suria Pagi KL tu lah kan..(jap jap jap, sensasi ker? emm tak pe lah just nak bg up kat dia org). Sempat lah jugak ND posing mana yg patut dan hasilnya kat bawah ni lah pin ND bersama mempelai. Thanks to Nazierah eak..mmg majlis uols meletop..sib baik jer pelamin tu bertahan kan..emmm uols berdua mmg Bole Jual Lah!..
Bagai pinang di belah2 uols.mereka mmg serasshi bersama..paduan dua jiwa maka terbina lah istana cinta antara mereka..moga ceritera cinta mereka kekal ke alam syurga..amin.

Apa pun, majlis persandingan Nik Aidawaty di Kelantan ND tak dapat jo-in..ye lah kan, baru je landing dan nak ke Kelantan..gigih tu namanyer..so Nik pun faham cuma dapat giv a short sms to her n wish happy birthday..ops! Happy Raja Sehari..emm mmg meletop gak lah kan katanyer persandingan dia org tu kat sana..mana tak nyer..laki Nik ni lak muka nyer pun meletop..sah2 lah ramai yang makan hati..
Ni pose Nik waktu persandingan dia kat Kelantan tu uols..emm pic suaminye yg tercinta tak dapat nak di tayangkan kat sini sebab atas sebab2 tertentu..(matilah ND kalau di tayangkan kat sini..nanti ramai yg makan hati tgk pic laki Nik..)

Apa pun buat kalian semua (Nik Aida dan Nazirah) semoga akan terus melayai alam perkahwinan dgn penuh kebahagiaan dan kesejahteraan yer..jgn gaduh2, jgn nakal2 ..hehe all the best 2 uols..
Nd lak bila nak kawin? (Soalan maut ni namanyer)..ewww ni pic aku ker..nape botak lagi...???

8 comments:

rizz said...

bile nd nak kawen lak hihiii

nURmALa mAZLan said...

tunggu nd kahwin nnt..sila jemput tau

djND said...

Rizz: Bulan 12 nanti eak..tunggu je lah...

djND said...

Nurmala samsudin : Hehe..tunggu eak..dtg jgn tak datang bulan 12 nanti..cuma tahun je tak tahu bila..hehe

SweetHani82 said...

huhuhu... nak kawin dgn sape tu???
hehehhehehe

Dj Epoi said...

Salam


Buat Raja Sehari ...
Selamat Pengantin Baru arrrrrr...

Buat DjND....soalan Padu dah melambak heheheheheh kat Lu...

Gua tunggu jemputan jew hehehehhe...
Entah ke betul entah ke idakk bulan 12..hohooooooooooo!!!

djND said...

SweetHani : Nak kawin gan Hani..bole? hehe

DjEpoi: mmg ar bulan 12..tahun je tak tahu bila..haha

SweetHani82 said...

aiyo...
mesti lah boleh... tapi siape lah hani ni... bdk nye comel, lemah lembut... sopan santun...
wakakkakkaka.....

jgn lupe antar rombongan tau...