Followers

Thursday, June 11, 2009

Arghhh malunyer aku.. ;P

Awas kepada semua pemandu2 kereta, jgn pandu laju ye..nanti anda yg malu sendiri atau anda dimalukan oleh kereta anda sendiri..pandu cermat jiwa selamat!

Salam semua..

Emmm..pg2 ni aku dah malu sendiri..
Masuk je faderal highway terus ND memecutkan kereta utk ke tempat kerja..emm biasa lah ari khamis ni kan, org2 keja gomen mcm ND ni akan pakai baju Batiks..and Batiks kita org ni lak mmg batik koprat..so semua pakai baju yg sama..tp apa sal lah ari ni ND lupa..bukan lupa pakai, tp lupa kalau2 org2 yg pakai baju yg sama tu adalah org2 PKNS gaks..
Ni lah model2 ND tuk pagi ni, thanks eak cos sudi jadi Model bagi baju2 batik ND pagi ni..ye la kot2 ada yg tak tau lagi baju batiks tu apa..hehe (tetap nak melezer kan)

Dan yang memalukan ND sendiri tu, tadi masa nak pecutkan kereta tu, ND cuba lah memotong sebuah kereta Hyunai yg besar skit tu ala2 abg kepada kereta ND getz tu..and then ND ingat pemandu nye itu adalah kakak yg kerja kat opis ND sebab dia biasa pakai kereta tu n color kereta yg sama lak tu..so ND siap lambai2 lah kat dia..siap angkat tangan gaya ala2 diva gitu..selalunya kalau kami bertembung kat opis ke or kat atas jln raya kami akanlakukan perkara yg sama..tp pagi tadi, ND tgk pemandu tu buat deekk je..wat cam tak tahu n tak ada respon langsung kat lambaian maut ND tu..emm ND pun buat deek je lah n terus berlalu..lepas tol batu 3 tu jarak kereta ND gan dia agak dekat gak lah..dan lepas smart tag ND bunyi tet! tet! tu baru lah ND perasan no flat kereta akak tu dan orgnye pun bukan spt yg ND jangkakan..arghhhh!!! pas tu terus ND pecutkan lagi kereta n cuba utk tidak berada dlm jarak yg dekat...(malunyer aku cos akak tu bukan akak yg satu tmpt keja gan ND) padan lah dia buat deeekkk jer...ya ampun pagi2 lagi aku dah kena malu gan akak kereta hyundai yg ala2 abg kepada keta aku tu..ampun kak, ND tgh malu lagi ni..
Ya Allah, kau ampunkan lah abg ND ku ini, dia dah ter"malu' pagi ni gan kakak kereta Hyundai ala2 abg kereta dia tu..amin ya robbala'lamin.

Moral of the story, lain kali kalau nak angkat tgn ala2 diva tu, tgk2 la eak kepada siapa kita nak lambai n siapa org nye..jgn main hentam jer..kang nanti dah malu sendiri..huhu..boleh jual lah!
Tiba2 je pose kan pic ni..motiff!!!

17 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

erk??
malu gak klu jim yg kene.wawawa...

djND said...

sapa yang tak malu dek...tp wat2 tak tau je lah..hahaha yg penting akak tu badan dia gomoks..hehehe.eee tak baik kan ngata org..hehe

I am Karl said...

ND

buat tak tau je

walaupun.........

djND said...

hahaha..alah..mmgpun..now dah ok..akak tu pun malas nak layan kot..cumam ay b dia notis kot gan keta nd tu..hahaha

aMir RaYYaN said...

ala ciannye dia..tslh org lak..hehehe..pa pon niat baik..heehe..take care..

Shopaholic_Sinful said...

happens to my bestfriend too..

keter dier kat depan my car.. n dier tgk i from a rear mirror...

masa tuh kat mrr2.. n jalan pun jem.. eddie nampak dier betul2 kan rambut.. hehehehe kita tau dier tuh kawan kita.. so excited laa jugakkan..

n dier tak sedar diri.. siap nak ngorat hahahaha... last2 bila eddie potong dier.. dia pasrah! lol

i know abt this dari dier sniri.. and of course.. we had a goood laugh about it la.. hahaha

dier ckp.. malu aku weiii

rizz said...

motip la nd ni heheehh

Bangsarians People said...

Hadoi kan da maluu.. eheheh.

Lain kali ND, B4 angkat tangan ala2 diva tuh
Kasi dble check dulu..
ahah

djND said...

amir:

emmm tu lah..tak pe kita niat yg baik kan..hehe
(akak gemoks akak gemoks..emmm malu aku gan dia..hehe) stil teringat lagi kisah pagi tu..

djND said...

shophaolic:
weii sapa yang tak malu beb..emm tp dah terjadi..nak wat cam mana..layan jer..haha

Rizz:
Mmg sgt motips kan..haha

Bangsarian People:
Emm..mmg memalukan..tp im so cool..hehe

D'Rimba said...

Batik warisan seni bangsa.

djND said...

pencetus ilham bangsa dan nusa..wah..!

ary said...

tu la akibatnya pagi yg ting tong..terlebih sudah perbuatan..huahuhaua

Puteri Adania said...

xpe ND, malu tu biasa.. yg penting ND mmg niat baik nak sape kakak yg ND kenal tu kan.. cuma da nasib tersilap org lak.. hm:).. tp, cerita yg agak menarik utk dipaparkan kpd umum.. kelakar n dlm ms yg sm ada lesson.. hehe;)..

Dj Epoi said...

Salam dj ND

hehehehhe....lawakx3

Kita orang TIMUR smuanya walaweiiiiiiii( SOPAN ).....heheheh

Bagus arrrrrr..macam tuh!!!
Aper yg nak dimalukan.....
KEBETULAN jew tuh!!! hehehehe....

Dj Epoi said...

MODEL itu!!!

Memang Menarik Walaweiiiiii heheheheeh....

Dj Epoi
Cintai....Harta Warisan Malaysia

djND said...

Ary: Thnks ary 4 ur info..n also thnx cos dgr Nadi Kota KL sabtu ari ni..hehe..

Adania: Emm malu but ada msg buat semua..arghh tutup muka..(malu)

DjEpoi: Haha..ye la tu kan..apa pun semua org ada rahasia tersendiri dan kisah malu sendiri kan..emmm nd pun ada byk kisah malu..hahaha