Followers

Wednesday, September 9, 2009

Semusim berlalu..

Photosoot masa rakaman gempak raya sakan di Angkasapuri, mmg gamat dibuatnya stage kat cafeteria ni..haha

Salam..

Yes, tak payah cakap..dah tahu dah, mmg lama sgt ND tak edit pagi or blog ND ni..rasanya mcm nak bubuh byk2 cerita dan ceritat terkini ttg ND, tp nanti org kata ND ni over gelmour la pulak. Apa pun, ada haku kesah..haha yg penting kan blog ini sbg pengganti diri dan juga sekadar luahan saja di samping org lain bole memperolehi sst dari kebaikan atau keburukkan ssorg tu..tul tak kengkawan..hehe..
Antara rakan2 artis yang sudi hadir masa Rakaman Gempak Syawal bersama ND..saksikannye di Channel V ya raya nanti..(verangan)

Well, as usual, ND mulakan dgn antara koleksi terkini pic2 kami warga klfm yg ada sblm ni..kesemuanya ada terlakar di bawah dan di atas ini..selamat menonton ya...jgn lupa komen uols..hehe
Pelbagai aksi dan gaya terkini remaja2 di radio KLfm..hehe remaja ke semuanya ni..hehe..

p/s: Eh, hari ni da masuk puasa ke berapa eak? (saja nak tahu iq uols) hehe

2 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

remaja sgt...hihihi...selamat berphotoshoot di bulan puasa bro dj =)

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....