Followers

Friday, July 16, 2010

Jumaat Datang Lagi.


Assalammualaikum..

Salam satu Malaysia...
Wah, siap ada salam 1malaysia nih..
nape tak wish 1000malaysia ke, juta msia ke?
kan lagi bagus kan? errr apa2 je lah..

Btw, mlm tadi ND tido awal. Dlm kul 1030pm dah landing atas katil.
Sambil belek2 majalah Vouge, Impiana, Jelita, Wanita, Nadi, Perempuan, Mustika, URTV, Mangga, Manggis..wah..ko giler ke apa nak baca n belek semua2 tu..yg adorr, tak ada maknanyer ND nak belek n baca semua2 tu. Yg penting ND cuma belek majalah lama yang dah lama tak tgk iaitu majalah MEN, majalah ni menampilkan pakaian lelaki berfesyen. tak sampai 5 minit pun belek majalah tu mata dah ting tong..terus terlelap.

Mlm tadi rasa rugi sgt2, cos selalunya lepas solat isyak ND bacalah jugak Yassin. Tapi mlm tadi entah nape terus lupa semua tu. Dapat dengar Ehwal Islam kejap je gan Mak ND, bila iklan je terus bilang sama mak dah mengantok n nak tido.

Tp sepanjang perjalanan tuk sampai ke jam 6.30am tu. Mcm2 mimpi di lalui. tak perlu lah ND cerita detail apa yang ND mimpikan , cuma ND rasa pelik lak. Sejak akhir2 ni, asik mimpikan beberapa org yang sama jer. Mereka hadir mcm memberikan seribu satu maksud. Errr tak nak la PK yang bukan2. Harap tu semua hanyalah mainan tidur.

Bangun agak lewat walaupun beberapa kali di kejutkan oleh Alarm HP dan Alarm Istimewa iaitu Mak ND yang dok Pot Pet dari jam 5.30 suruh bangun. Akhirnya ND bangun kul 7am. Aduhai.. Kalau di ikutkan, + - pas mandi tu, mmg tak sempat sampai opis sharp jam 8am. tp setelah di gagahkan akhirnya sampai gak ke pejabat PKNS tu sharp jam 8am. Huhu, uols boleh ker tempuh jam kat federal highway tu yg jam giler lepas tol batu3 tu. Tapi bila da selalu ikut jln tu, maka tahu da jln mcm mana nak pintas kan..hehe




Sampai Opis pagi ni, rasa sayu lak..emm sayu kenapa..emm hanya diri ini yang tahu..kita sambung balik bila ND free nanti k..see yaa..daa....

p/s:

Uols, dengarkan lagu dari Dato' CT dan Krisdayanti berjudul TANPAMU..Hayati liriknya dan cuba kalian dengarkan iramanya, pasti ada yang menitiskan air mata. Percayalah.

jgn lupa solat Jumaat eak nanti Muslimin sekalian ;))

4 comments:

oakleyses said...

burberry pas cher, michael kors pas cher, louis vuitton, polo outlet, oakley sunglasses, kate spade outlet, chanel handbags, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, polo ralph lauren, air max, louboutin pas cher, oakley sunglasses, tiffany and co, oakley sunglasses, prada outlet, sac longchamp pas cher, louis vuitton outlet, oakley sunglasses wholesale, nike free, louis vuitton, jordan pas cher, ugg boots, longchamp outlet, replica watches, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet, christian louboutin outlet, christian louboutin shoes, nike air max, cheap oakley sunglasses, christian louboutin uk, gucci handbags, ray ban sunglasses, replica watches, nike outlet, longchamp outlet, louis vuitton outlet, ugg boots, jordan shoes, tiffany jewelry, christian louboutin, louis vuitton outlet, uggs on sale, nike free run, longchamp pas cher, prada handbags, polo ralph lauren outlet online

oakleyses said...

oakley pas cher, north face, true religion jeans, ray ban uk, burberry handbags, new balance, nike tn, nike free uk, coach outlet store online, guess pas cher, mulberry uk, michael kors outlet online, hollister uk, nike blazer pas cher, lululemon canada, michael kors, sac hermes, nike air max, kate spade, michael kors outlet online, michael kors outlet, timberland pas cher, hogan outlet, michael kors outlet online, ray ban pas cher, north face uk, michael kors outlet, burberry outlet, converse pas cher, nike air force, nike air max uk, hollister pas cher, abercrombie and fitch uk, michael kors outlet online, polo lacoste, michael kors, michael kors outlet, coach purses, vans pas cher, uggs outlet, ralph lauren uk, true religion outlet, replica handbags, nike roshe run uk, uggs outlet, nike air max uk, true religion outlet, true religion outlet, sac vanessa bruno

oakleyses said...

gucci, abercrombie and fitch, baseball bats, bottega veneta, mcm handbags, nike huaraches, lululemon, hollister, reebok outlet, chi flat iron, ghd hair, p90x workout, celine handbags, ferragamo shoes, nfl jerseys, lancel, ralph lauren, nike air max, valentino shoes, north face outlet, instyler, new balance shoes, insanity workout, hermes belt, mont blanc pens, vans outlet, iphone cases, herve leger, wedding dresses, nike roshe run, north face outlet, converse outlet, jimmy choo outlet, nike trainers uk, soccer shoes, timberland boots, vans, converse, mac cosmetics, asics running shoes, ray ban, nike air max, babyliss, hollister clothing, beats by dre, soccer jerseys, longchamp uk, louboutin, oakley, hollister

oakleyses said...

ugg uk, toms shoes, juicy couture outlet, replica watches, canada goose, moncler, canada goose outlet, wedding dresses, montre pas cher, canada goose, ugg, moncler, links of london, canada goose outlet, swarovski, swarovski crystal, moncler, louis vuitton, ugg pas cher, hollister, louis vuitton, moncler, doudoune moncler, pandora uk, marc jacobs, pandora charms, ugg,uggs,uggs canada, louis vuitton, karen millen uk, moncler outlet, moncler outlet, louis vuitton, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, moncler uk, louis vuitton, pandora jewelry, supra shoes, canada goose uk, juicy couture outlet, coach outlet, canada goose, canada goose jackets, pandora jewelry, thomas sabo