Followers

Wednesday, March 16, 2011

Hujung Minggu yang penuh dengan XTVT


Salam,

Pertemuan kali ini hanyalah sekadar berkongsi akan cerita apa yg telah berlalu di sepanjang hujung minggu selepas balik dari Tioman.

Yes, setelah menghilangkan penat lelah di Pulau, maka tugasan perlu di laksanakan utk mencari sesuap nasi. Sebagai seorang penjawat awat awam di PKNS serta part time job juga sebagai penjawat awam di RTM (sebagai part time DJ) di tambah juga dgn kerja2 tambahan sebagai free lance emmcee or anouncer.

ND mengambil bebanan itu sebagai sebahagian daripada tanggungjawab yg harus di laksanakan dengan bijaksana. Ye lah kan, kadang2 terfikir juga akan impaknya. Bak kata org, di luah mati mak di telan mati bapa..macam2 persoalan yg bermain di benak fikiran bila ramai cakap2 belakang yg tak sedap di dengar. Apa tah lagi gan jelas di dengar.

Jadi ND sekadar pekak kan telinga sahaja. Selagi ND mampu utk menelannya. Janji ND tahu akan apa yg ND lakukan dan x menyalahi di sisi undang2 ND dan yang sama waktu dengannya.

Sabtu yang lalu, walaupun kami di KLFm memang tgh Demam Panas. Penuh dgn aktiviti. Masing2 tak menang tangan. Dari pihak pengurusan KLFM nye sampailah ke DJ dan yang sama waktu dgn nyer. Apa pun thanks to all dan good luck ya.

ND terpaksa bahagikan masa tuk KLfm dan juga tugasan hakiki di PKNS. So sabtu yang lalu, ND di tugaskan tuk menjayakan Hari Mesra Pelanggan di Kompleks PKNS Shah Alam.

Dengan matlamat utk mesra Pelanggan dan juga menubuhkan Bahagian baru di PKNS iaitu Bahagian Khidmat Pelanggan yang bakal di lancarkan awal bulan April nanti. Maka bahagian koprat dgn kerjasama bahagian pemasaran telah menganjurkannya. Turut hadir sama adalah Pengurus Besar PKNS iaitu Tn Othman bin Hj. Omar serta Timbalannya dan juga pihak pengurusan yang lain.

Turut sama pada hari tu utk membuat persembahan adalah artis yang telah menempah nama di persada tanah air iaitu Zainal Abidin. Juga merupakan duta PKNS. Beliau mendendangkan lagu2 seperti Hijau, Puteri, Suriram dan banyak lagi.


4 comments:

oakleyses said...

burberry pas cher, michael kors pas cher, louis vuitton, polo outlet, oakley sunglasses, kate spade outlet, chanel handbags, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, polo ralph lauren, air max, louboutin pas cher, oakley sunglasses, tiffany and co, oakley sunglasses, prada outlet, sac longchamp pas cher, louis vuitton outlet, oakley sunglasses wholesale, nike free, louis vuitton, jordan pas cher, ugg boots, longchamp outlet, replica watches, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet, christian louboutin outlet, christian louboutin shoes, nike air max, cheap oakley sunglasses, christian louboutin uk, gucci handbags, ray ban sunglasses, replica watches, nike outlet, longchamp outlet, louis vuitton outlet, ugg boots, jordan shoes, tiffany jewelry, christian louboutin, louis vuitton outlet, uggs on sale, nike free run, longchamp pas cher, prada handbags, polo ralph lauren outlet online

oakleyses said...

oakley pas cher, north face, true religion jeans, ray ban uk, burberry handbags, new balance, nike tn, nike free uk, coach outlet store online, guess pas cher, mulberry uk, michael kors outlet online, hollister uk, nike blazer pas cher, lululemon canada, michael kors, sac hermes, nike air max, kate spade, michael kors outlet online, michael kors outlet, timberland pas cher, hogan outlet, michael kors outlet online, ray ban pas cher, north face uk, michael kors outlet, burberry outlet, converse pas cher, nike air force, nike air max uk, hollister pas cher, abercrombie and fitch uk, michael kors outlet online, polo lacoste, michael kors, michael kors outlet, coach purses, vans pas cher, uggs outlet, ralph lauren uk, true religion outlet, replica handbags, nike roshe run uk, uggs outlet, nike air max uk, true religion outlet, true religion outlet, sac vanessa bruno

oakleyses said...

gucci, abercrombie and fitch, baseball bats, bottega veneta, mcm handbags, nike huaraches, lululemon, hollister, reebok outlet, chi flat iron, ghd hair, p90x workout, celine handbags, ferragamo shoes, nfl jerseys, lancel, ralph lauren, nike air max, valentino shoes, north face outlet, instyler, new balance shoes, insanity workout, hermes belt, mont blanc pens, vans outlet, iphone cases, herve leger, wedding dresses, nike roshe run, north face outlet, converse outlet, jimmy choo outlet, nike trainers uk, soccer shoes, timberland boots, vans, converse, mac cosmetics, asics running shoes, ray ban, nike air max, babyliss, hollister clothing, beats by dre, soccer jerseys, longchamp uk, louboutin, oakley, hollister

oakleyses said...

ugg uk, toms shoes, juicy couture outlet, replica watches, canada goose, moncler, canada goose outlet, wedding dresses, montre pas cher, canada goose, ugg, moncler, links of london, canada goose outlet, swarovski, swarovski crystal, moncler, louis vuitton, ugg pas cher, hollister, louis vuitton, moncler, doudoune moncler, pandora uk, marc jacobs, pandora charms, ugg,uggs,uggs canada, louis vuitton, karen millen uk, moncler outlet, moncler outlet, louis vuitton, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, moncler uk, louis vuitton, pandora jewelry, supra shoes, canada goose uk, juicy couture outlet, coach outlet, canada goose, canada goose jackets, pandora jewelry, thomas sabo