Followers

Tuesday, June 16, 2009

i'm so sorry...


Salam..

Buat semua kenalan yang menggenali..mohon maaf ya kalau anda merupakan diantara rakan2 ND yang menghantar kiriman sms ke hp nd namun tidak dibalas. ND harap anda faham kerana apa ye..bukan tak nak balas..tp maxis tak mahu ND membazir..so dia potong dah line ND buat sementara waktu.

So, kepada anda, harap lah bersabar ye..hanya sedikit waktu saja ND perlukan utk ruang waktu ini, buat masa ni...berilah ruang utk ND bermuhasabah kan diri ND serta mencari ketenangan..TQ so much to all my close Friend..Love uols..wassalam.

..:: ND ::..

11 comments:

Dj Epoi said...

Bro!!!

Ambik Cuti dan Berehat Bro!!!!
Take Care arrrrrrr.....

helmie affandi chew said...

Gilah bercuti..
pastu jgn lupa bayar bil maxis tu..
jimat2 sgt pn tak bagus :)

djND said...

Dj Epoi : Ya, tq so much..rasanya kalau bercuti..5 ari pun tak cukup..yes..may b terlalu penat..cos balik dari mekkah ari tu pun tak done rehat dah terus buat keja..now sedikit tired..but semuanya ok..Maha suci Allah..dia berikan kita kekuatan. thanks bro..

Helmie : Yes,,,bayar jgn tak bayar..haha (sambil tutup muka..malunyer aku)

SweetHani82 said...

ND ni ada masalah ke??
harap2 ceria kembali

ikan2 ND hani dah bg makan
jgn bimbang k.. hihihih

djND said...

Salam Hani..tq so much eak..hehehe..tlg eak..kadang2 ND tak sempat nak bagi dia org tu makan..cian gak tgk kalau dia dai org tu lapar..

aizat said...

siann pakcik maxis potong erk ...

hehehe

djND said...

ye lah..ptg smlm melahar kat maxis sunway pyramid..langsung terus pulang balik maxis broadband..mmg selama ni maxis broadband tu lah yang buat hal..nyusahkan saja..uols..jgn guna macxis broadband ok..mmg korang akan nyesal gila baban..lega bila smlm dah pulangkan balik..

contaminatedcookies said...

cis! tiada ruang maaf bagi mu!

mrbad said...

cis! tiada maaf bg mu!

djND said...

salam.. cik BAD..hahaha semakin meriah kau di LONDON tu eak..btw..will taxt u later ya..

Puteri Adania said...

owh, ND pernah guna maxis broadband ye.. sy pun sm.. mmg menyesal guna maxis broadband tu.. byk masalah.. bayaran mahal lak tu.. huhu.. better pakai streamyx je.. jimat n xde wat hal.. hehe:p.. promote jap:).. ar, jgn lupa byr bil t no tel kena potong.. hehe..